5 redenen om voor de Utrechtse Heuvelrug te kiezen

1. Centraal en bosrijk gelegen

Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort ligt de Utrechtse Heuvelrug. Verlaat de drukte van de stad om u te laten inspireren in de bosrijke, groene omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. 

2. Unieke locaties

Landgoederen, kastelen en buitenplaatsen, dat zijn de locaties op de Heuvelrug. Verscholen in de bossen die uitstekend onderhouden zijn en staan voor kwaliteit. 

3.  Omgeven door natuur, cultuur en historie

De Utrechtse Heuvelrug ademt cultuur en historie midden in de natuur. Tijdens de pauzes zullen uw gasten dit ervaren en ontspannen weer terugkeren. 

4. Outdoor activiteiten en sociale programma's

De Utrechtse Heuvelrug staat bol van cultuur, natuur en historie. Dit biedt legiomogelijkheden voor ontspannings-en sociale programma's. Verbaas uw gasten en verbind ze op informele manier aan elkaar door een bijzondere activiteit waar zij en u nog lang over zullen napraten.

5. Duurzaam

De locaties van de Utrechtse Heuvelrug dragen het milieu en hun omgeving een warm hart toe. Zij werken met maatschappelijk verantwoorde producten en een deel van de locaties doneert een deel van opbrengst aan het goede doel.