Bijzondere vergaderlocaties op de Heuvelrug

Een bijzondere vergaderlocatie, centraal in Nederland? Op de Utrechtse Heuvelrug vindt u een uitgebreid en uniek aanbod van bijzondere vergaderlocaties, perfect voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Variërend van prachtige historische kastelen en buitenplaatsen tot conferentiehotels en van Ouwehands Dierenpark tot Nationaal Militair Museum. Laat u inspireren op de Heuvelrug en komt tot nieuwe inzichten!

Bijzondere vergaderlocaties omgeving Utrecht

Een bijzondere vergaderlocatie geeft een vergadering net dat beetje extra. Vergaderen op een andere locatie dan kantoor geeft de concentratie en creativiteit een boost. Mede dankzij de centrale ligging van de omgeving Utrecht in Nederland, is deze regio de perfecte uitvalsbasis om een dagje bijzonder te vergaderen met professionals uit heel Nederland. 

Even weg van de dagelijkse sleur, buiten bereik van collega’s die tussen de vergadering door een vraag stellen, in alle rust en op een bijzondere locatie. Al deze elementen maken een vergadering effectiever. 

Een vergadering op een bijzondere vergaderlocatie is goed te combineren met een activiteit in de pauze. Verzet uw gedachten tijdens een voedzame lunch buiten in een kasteeltuin of een wandeling door een museum. Dit zorgt voor nieuwe energie en creativiteit, wat het vervolg van de vergadering positief beïnvloedt. 

Overzicht van bijzondere vergaderlocaties

De Heuvelrug biedt een ruim aanbod aan bijzondere vergaderlocaties. Iedere vergaderlocatie is uniek op zijn eigen manier. Bekijk onderstaande vergaderlocaties en u vindt vast een bijzondere vergaderlocatie die bij u en uw gezelschap past.

Pandasia – Ouwehands Dierenpark

Vergaderen midden in Pandasia, met uitzicht op het buitenverblijf van de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen. Als dat geen bijzondere vergaderlocatie is.

Deze sfeervolle Chinese evenementenlocatie is geschikt voor verschillende zakelijke bijeenkomsten en heeft een capaciteit tot 120 personen. Proef de Chinese sferen tijdens een lunch of diner en dat alles met het meest unieke uitzicht van heel Nederland!

Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum is één van onze bijzondere vergaderlocaties vanwege alle verschillende ruimtes en activiteiten. Of u nou met tien personen of een grote groep bent, het Nationaal Militair Museum heeft een bijpassende vergaderlocatie. Meer dan twintig bijzondere locaties binnen en buiten het Nationaal Militair Museum kunnen geheel in de stijl van uw bijeenkomst worden ingericht.

Daarnaast biedt het Nationaal Militair Museum een hoop bijzondere activiteiten. Wat dacht u van een ritje in een militair voertuig? Of een breakout sessie buiten in de Fokker F-27? Of strek even de benen tijdens een kleine fietstocht door Park Vliegbasis Soesterberg.

Kasteel Sterkenburg

Kasteel Sterkenburg is een ook bijzondere vergaderlocatie. Beeld u eens in: vergaderen in een historisch kasteel, gelegen op een prachtig groen landgoed. Tussen de vergadering door maakt u een wandeling door de kasteeltuin en lunchen in het koetshuis. Zo kan een vergadering eruit zien op deze inspirerende vergaderlocatie.

Kasteel Sterkenburg is een ideale en bijzondere locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De diverse monumentale en geheel gerestaureerde gebouwen met de fraaie ingerichte kamers en zalen bieden alle ingrediënten om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Kasteel Sterkenburg biedt maatwerk en is om die reden erg flexibel.

Bijzondere teambuilding activiteiten

Vergaderen saai? Niet op de Heuvelrug! Naast onze bijzondere vergaderlocaties zijn er ook genoeg mogelijkheden om bijzondere teambuilding activiteiten aan uw zakelijke bijeenkomst te koppelen. Denk aan een Tuktuk Rally bij Oud London, schapendrijven bij Kontakt der Kontinenten, blind boogschieten bij Antropia, bootcamp op het buitenterrein van Nationaal Militair Museum en meer.

Bijzondere vergaderlocatie met overnachting

De unieke vergaderlocaties kunt u vaak voor een dagdeel huren. Wilt u wat langer blijven? Een complete dag met (inclusief eten) behoort vaak ook tot de mogelijkheden. Sommige vergaderlocaties bieden zelfs de mogelijkheid om er ook te overnachten. 

Op de Heuvelrug vindt u een ruim aanbod van bijzondere vergaderlocaties met overnachting. U kiest in veel gevallen uit verschillende arrangementen of u stelt zelf uw ideale arrangement samen. Diner en ontbijt kunnen zijn inbegrepen.

Een unieke vergaderlocatie met overnachting is Kasteel Kerkebosch. De prachtige vergaderruimtes zullen u en uw gezelschap versteld doen staan. Kies bijvoorbeeld De Ridderkamer of de Kamer Van Lintelo, schitterende boardrooms gesitueerd in het authentieke kasteelgedeelte. 

Kortom: bijzondere vergaderlocaties genoeg op de Heuvelrug. Welke is uw favoriet?