Bijzondere vergaderlocaties op de Heuvelrug

Een bijzondere vergaderlocatie, centraal in Nederland? Op de Utrechtse Heuvelrug vindt u een uitgebreid en uniek aanbod van bijzondere vergaderlocatie, perfect voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Variërend van prachtige historische kastelen en buitenplaatsen tot conferentiehotels en van Ouwehands Dierenpark tot Nationaal Militair Museum. Laat je inspireren op de heuvelrug en komt tot nieuwe inzichten!

Bijzondere vergaderlocaties dragen bij aan creativiteit

Een bijzondere vergaderlocatie kan een vergadering net dat beetje extra geven. Het geeft een boost aan de concentratie en creativiteit om buiten kantoor te vergaderen.

Even weg van de dagelijkse sleur, buiten bereik van collega’s die tussen de vergadering door een vraag willen stellen, in alle rust en op een bijzondere locatie. Al deze elementen maken een vergadering effectiever. Daarnaast is het niet alleen leuk maar ook goedom een vergadering op een bijzondere vergaderlocatie te combineren met een activiteit in de pauze. Even de gedachten verzetten tijdens een lekker lunch buiten in een kasteeltuin of een wandeling door een museum of dierentuin  zorgt voor nieuwe energie en creativiteit die benut kan worden tijdens het vervolg van de vergadering.

Overzicht van bijzondere vergaderlocaties

De heuvelrug biedt een ruim aanbod aan bijzondere vergaderlocaties. Iedere vergaderlocatie is uniek om zijn eigen reden. Bekijk onderstaande vergaderlocaties en je zult er vast één vinden die past.

Pandasia – Ouwehands Dierenpark
Vergaderen midden in Pandasia, met uitzicht op het buitenverblijf van de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen, als dat geen bijzonder vergaderlocatie is.
Deze sfeervolle Chinese evenementenlocatie is geschikt voor verschillende zakelijke bijeenkomsten en heeft een capaciteit tot 200 personen. Proef de Chinese sferen tijdens een Chinese lunch of diner en dat alles met het meest unieke uitzicht van heel Nederland!

Nationaal Militair Museum
Het NMM is één van onze bijzonder vergaderlocaties om de combinaties tussen ruimtes en activiteiten. Van 10 personen tot een grote groep, het Nationaal Militair Museum heeft een bijpassende vergaderlocatie. Meer dan 20 bijzonder locaties binnen en buiten het Nationaal Militair Museum kunnen geheel in de stijl van uw bijeenkomst worden ingericht.

Daarnaast zij er een hoop bijzondere activiteiten die het NMM u te bieden heeft. Wat dacht u van een ritje in een militair voertuig? Of een breakout sessie buiten in de Fokker F-27? Maar ook even de benen strekken tussen het vergaderen door kan met een kleine fietstocht door Park Vliegbasis Soesterberg.

Kasteel Sterkenburg
Vergaderen in het historische kasteel, gelegen op een prachtig groen landgoed. Tussen de vergadering door een wandeling maken door de kasteeltuin en lunchen in het koetshuis. Zo kan een vergadering eruit zien op deze bijzonder vergaderlocatie.

Kasteel Sterkenburg is een ideale en bijzondere locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De diverse monumentale en geheel gerestaureerde gebouwen met de ruime en fraai ingerichte kamers en zalen bieden alle ingrediënten om uw zakelijke bijenkomst tot een succes te maken. Kasteel Sterkenburg biedt maatwerk en is om die reden erg flexibel.

Bijzondere activiteiten

Vergaderen saai? Niet op de Heuvelrug! Naast onze bijzondere vergaderlocaties zijn er ook genoeg mogelijkheden om een leuke outdoor activiteit aan uw zakelijke bijeenkomst te koppelen. Denk aan een Tuktukrally bij Oud London, schapendrijven bij Kontakt der Kontinenten, blind boogschieten bij Antropia, bootcamp op het buitenterrein van Nationaal Militair Museum en meer.