Bedrijfsuitjes

Een verrijking van uw zakelijke bijeenkomst

De mogelijkheden van bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving zijn oneindig, van buiten koken tot een e-chopper tocht door de natuur, van een ontspannen boswandeling tot een uitdagende mountainbikeroute. Genoeg opties om meer uit uw zakelijke verblijf te halen en bovendien de productiviteit te verhogen.

De Utrechtse Heuvelrug is dé unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. In het grootste bos van de randstad vindt u een breed aanbod aan inspirerende vergaderbreaks, personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten. Op de diverse congres- en vergaderlocaties op de Heuvelrug zijn specialisten die ervoor zorgen dat uw congres, vergadering of workshop worden verrijkt met een op maat gemaakt outdoor programma. 

Praat na afloop bij onder het genot van een drankje. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op de website van de locaties.

Wat zoek je

Filter op:

Gebied
Thema

22 resultaten

Waarom een bedrijfsuitje op de Utrechtse Heuvelrug?

De Utrechtse Heuvelrug: een oase van rust, net buiten de Randstad. Dé plek om uw ding te doen, zonder continu gestoord te worden. U komt prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen tegen. Het grootste bos van de Randstad heeft een breed aanbod aan inspirerende personeelsuitjes.

Bedrijfsuitjes op de Utrechtse Heuvelrug geven u de ruimte om te werken aan de dynamiek van het team en om vervolgens weer met alle neuzen dezelfde kant op te staan. De specialisten stellen, samen met u, een programma op maat samen. Zodat u de dag beleeft die u voor ogen hebt.

Bedrijfsuitjes rondom Utrecht in de buitenlucht

De ruimte die u vindt op de Utrechtse Heuvelrug vraagt om een bedrijfsuitje in de buitenlucht. Gelukkig organiseren talloze creatieve ondernemers allerlei bedrijfsuitjes rondom Utrecht in de buitenlucht. Om u te inspireren, geven we u graag wat ideeën. 

Mountainbike avontuur

Middenin de bossen op de Utrechtse Heuvelrug vindt u MTB gids Heuvelrug. Voor teams, afdelingen en bedrijven biedt de organisatie compleet verzorgde sportieve teamuitjes en teambuildingsdagen. Deze activiteiten combineert u eventueel met bijzonder vergaderarrangement

Schaapfulness

Bent u op zoek naar een originele, leuke én leerzame buitenactiviteit voor uw team? Dan is de Schaapfulness training de go-to activiteit! Schaapfulness training biedt een unieke combinatie van teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Zoek verdieping in jullie samenwerkingen tijdens de teamtrainingen. 

Buitenactiviteiten bij Hotel Ernst Sillem Hoeve

Het zeven hectare tellend terrein van Hotel Ernst Sillem Hoeve is de perfecte plek voor een bedrijfsuitje in de buitenlucht. Bossen, slootjes, een groot sportveld en een knusse vuurplaats biedt u de gelegenheid om zonder allerlei prikkels en afleidingen te werken aan de dynamiek van uw team. Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve wordt uw bedrijfsuitje van A tot Z verzorgd. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. 

Kontakt der Kontinenten

Op een groot, eigen bosterrein ligt Kontakt der Kontinenten. Naast de drie conferentiezalen en 25 vergaderzalen in twee historische panden, kunt u ook gebruik maken van het buitenterrein. De panden zijn omringd door bos, wandelpaden en tuinen. De frisse boslucht en groene omgeving zorgen voor ontspanning en inspiratie en het uitgestrekte evenementenveld leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld boogschieten en schapen drijven.

Overdekte bedrijfsuitjes rondom Utrecht

Hoewel de Utrechtse Heuvelrug uitstekend geschikt is voor outdoor bedrijfsuitjes, kan de weersvoorspelling soms roet in het eten gooien. In Nederland weet je het maar nooit, en vooral tijdens de regenachtige seizoenen kan het zomaar met bakken uit de lucht komen. Gelukkig hebben ondernemers daar een oplossing voor bedacht: overdekte bedrijfsuitjes. 

The Maxx Veenendaal

Of u nou met een klein groepje bent, of met een groep van 500 man, The Maxx Veenendaal staat garant voor een succesvol bedrijfsuitje! Voor u en uw collega's verzorgt The Maxx het perfecte uitje. The Maxx beschikt onder andere over een indoor kartbaan met elektrische karts, moderne lasergame arena, 18 holes glowgolf snoepjesfabriek, verschillende escape rooms en een groot trampoline park.

Indoor bedrijfsuitje Bij Aaltje aan de Linie

Bij Aaltje aan de Linie bent u er echt even uit met uw team, bedrijf en collega's. Een fijne locatie in het groene buitengebied van Woudenberg, vlakbij de historische Grebbelinie. De perfecte plek voor een indoor bedrijfs- of teamuitje in de omgeving van Utrecht. Los samen een vermissingszaak op, werk samen in de escaperoom of doe een pubquiz. Indien gewenst kan het bedrijfsuitje gecombineerd worden met een vergadering of een heerlijke lunch of barbecue.