Vergaderen en overnachten

Wilt u na een intensieve vergadering uw medewerkers, collega's of relaties een overnachting aanbieden? Verras uw gasten met een overnachting in een van de mooie en gastvrije locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Het aanbod is divers, van kasteel tot congreshotel. Het is maar net welke beleving u uw gasten graag meegeeft.

Bereikbaarheid van de Utrechtse Heuvelrug

Mede dankzij de centrale ligging van de Utrechtse Heuvelrug in Nederland, is deze regio de perfecte uitvalsbasis voor uw zakelijke evenement. De locaties zijn allemaal centraal gelegen in midden-Nederland en daardoor goed te bereiken met ov en auto. Op de meeste locaties is gratis parkeergelegenheid.

Locaties om te vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

De natuur bevordert je concentratievermogen en vermindert stress. Ook gaat het vermoeidheid tegen. Maar dit is niet alles. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de productiviteit stijgt en dat de ziekteverzuim zelfs wat daalt. Een goede reden om eens te vergaderen en overnachten in een groene omgeving. Laat de creativiteit vloeien tijdens productieve vergadersessies.

De Utrechtse Heuvelrug is bij uitstek geschikt om te vergaderen en overnachten. De Heuvelrug ligt net buiten de Randstad, als een oase van rust. Verwacht op de Utrechtse Heuvelrug prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden. De Heuvelrug heeft alles om succesvol te vergaderen en overnachten. 

Kleinschalig vergaderen en overnachten

Op de Utrechtse Heuvelrug maakt u het zo groot als u zelf wilt. Met een groep van 100 man vergaderen en overnachten op de Utrechtse Heuvelrug? Check. Juist kleinschalig vergaderen en overnachten met een groep van circa 10 mensen? Check. De Heuvelrug beschikt over allerlei bijzondere vergaderlocaties waar u en uw gezelschap meer dan welkom zijn. 

Kleinschalig vergaderen en overnachten is mogelijk bij Landgoed de Horst. Landgoed de Horst biedt ruimte en rust om te ontwikkelen. Laat de creativiteit maar vloeien in deze prachtige omgeving. Haal meer uit jezelf én uit je medemens in deze groene omgeving. De productieve dag sluit u welverdiend af in het kwalitatieve restaurant. 

Landgoed de Horst beschikt over verschillende gebouwen met ieder een eigen bestemming. Deze verschillende gebouwen bieden maar liefst 30 verschillende ruimtes voor bijeenkomsten of trainingen. Pakt u het toch liever groots aan? Boek dan een van de grote zalen, die ruimte hebben tot 275 personen.

Ook Landgoed ISVW biedt u de mogelijkheid om kleinschalig te vergaderen en overnachten in een groene omgeving. Sterker nog: vergaderen in het groen krijgt een compleet nieuwe betekenis op het landgoed van meer dan 6 hectare eigen bosgebied. U stelt zelf uw ideale arrangement samen. Indien gewenst wordt zelfs de complete eventorganisatie uit handen genomen. Dit geeft u de mogelijkheid om te focussen op andere dingen.

Luxe vergaderen en overnachten

Til vergaderen en overnachten naar een nieuw level en kies voor ultieme luxe. Een luxe overnachting na intensieve meetings zorgt voor een uitstekend balans tussen inspanning en ontspanning. Op het Utrechtse Heuvelrug bent u op de juiste plek om luxe te vergaderen en overnachten. 

Luxe vergaderen in combinatie met een overnachting is mogelijk in Kasteel Kerckebosch. De chique locatie doet zijn naam eer aan. De prachtige vergaderruimtes zullen u en uw gezelschap versteld doen staan. Kies er bijvoorbeeld voor om te vergaderen in De Ridderkamer of de Kamer Van Lintelo, schitterende boardrooms gesitueerd in het authentieke kasteelgedeelte. 

Een andere locatie waar u luxe vergadert en overnacht, is Hotel Landgoed Zonheuvel. Prachtige vergaderruimtes zoals de Italiaanse kamer en de Porseleinkamer geven u het gevoel alsof u zich even in een andere wereld bevindt. U kunt kiezen uit meerdere arrangementen, maar er is ontzettend veel mogelijk bij Hotel Landgoed Zonheuvel. Uw bezoek aan het landgoed op de Utrechtse Heuvelrug komt er precies uit te zien hoe u dat graag zou willen.

Vergaderen en overnachten combineren met teambuilding

Het combineren van vergaderen en overnachten kan de band tussen u en uw collega’s versterken. Als u graag actief werkt aan het bouwen van de onderlinge banden, kunt u ervoor kiezen om vergaderen en overnachten te combineren met teambuilding. Deze teambuilding activiteiten kunnen van alles zijn: een escaperoom, samen een workshop volgen, een sport beoefenen en ga zo maar door. 

Deelnemen aan teambuilding activiteiten levert verschillende voordelen op voor het team. Zo groeit het vertrouwen in elkaar, bevordert het de samenwerkingen en leert men om beter met elkaar te communiceren. Een vergadering en overnachting is het ideale moment om ook tijd te maken voor teambuilding. 

Vergaderen en overnachten combineren met teambuilding is mogelijk bij Hotel Bergse Bossen. Begin het zakelijke evenement met een ochtend vergaderen. Na een productieve vergadering verdienen u en uw gezelschap een gezonde en smaakvolle lunch. Met een gevulde maag kunt u zich gereed maken voor de teambuilding activiteit. Na een intensieve (of juist wat minder intensieve) activiteit kunnen kunt u zich terugtrekken op uw hotelkamer of juist even bijpraten met uw collega’s. ‘s Avonds staat er een heerlijk diner voor u klaar. 

De volgende dag start u de dag met een stevig ontbijt. Een nieuwe dag, dus nieuwe kansen om er weer het maximale uit te halen. Net zoals gisteren. Na de vergadering zit het zakelijke evenement erop. U gaat naar huis met nieuwe inzichten, een verbeterde band tussen u en uw collega’s en een hoop leuke herinneringen.