Outdoor activiteiten en social programs

Een verrijking van uw zakelijke bijeenkomsten: outdoor breaks

De Utrechtse Heuvelrug is dé unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Het grote voordeel van de Utrechtse Heuvelrug is dat het u, zonder lange reistijd, in een andere, avontuurlijke wereld brengt. Een ‘buitengevoel’, maar dan in het hart van Nederland. En veel conferentiecentra en congreshotels hebben een uitdagend en actief sociaal programma. 

In het grootste bos van de randstad vindt u een breed aanbod aan inspirerende vergaderbreaks. Soms zo origineel dat u uw programma om de activiteit heen wilt plannen. Leer uw collega’s of relaties op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Een actieve vergaderbreak van uw zakelijke bijeenkomst is een uitstekend hulpmiddel ter bevordering van vertrouwen en onderlinge communicatie. Ervaringen delen, naar elkaar luisteren, elkaar helpen en respect tonen voor persoonlijke en professionele vaardigheden dragen eraan bij dat er een band gecreëerd wordt. Tijdens of na uw vergadering zijn er Active Break arrangementen om u de gelegenheid te geven om heerlijk 'uit te waaien'; buiten in een natuurlijke omgeving. Maar ook een 'survival' behoort tot de mogelijkheden... Tenzij uw vergadering dat op zich al is.

Op de diverse congres- en vergaderlocaties op de Heuvelrug zijn specialisten die ervoor zorgen dat uw congres, vergadering of workshop worden verrijkt met een op maat gemaakt outdoor programma. De mogelijkheden zijn oneindig, van buiten koken tot fietsen over de vliegbasis, van een ontspannen boswandeling tot aan een uitdagende Mountainbikeroute. Genoeg opties om meer uit uw zakelijke verblijf te halen en bovendien de productiviteit te verhogen.

Uiteraard kunt u na afloop heerlijk napraten onder het genot van een drankje. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op de website van uw congres- of vergaderlocatie en laat u inspireren.