Bedrijfsuitjes met overnachting

Bedrijfsuitjes met overnachting geven u en uw collega’s de mogelijkheid om er echt even tussenuit te gaan. Neem de tijd om elkaar beter te leren kennen en leer nieuwe dingen van elkaar. Organiseer leuke teambuilding activiteiten waar men later tijdens het werk weer profijt van heeft. Maar bovenal: inspireer elkaar, heb plezier en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje met uw collega’s.

Personeelsuitje met overnachting

Een bedrijfsuitje met overnachting betekent: inspiratie opdoen, elkaar beter leren kennen en gezelligheid. Ook is er genoeg ruimte voor ontspanning na samen hard gewerkt te hebben. Na een personeelsuitje met overnachting zijn uw collega’s weer fris en hopelijk geïnspireerd. Een gemiste kans om niks mee te doen als organisatie. 

Een geschikte locatie voor bedrijfsuitjes met overnachting is de Heuvelrug. De Heuvelrug biedt ontzettend veel mogelijkheden. Daarnaast is de groene omgeving ideaal om uw hoofd leeg te maken. Verschillende onderzoeken toonden aan dat een groene omgeving allerlei voordelen biedt. Ontdek het zelf op de Heuvelrug!

De Utrechtse Heuvelrug bestaat uit (meer dan) genoeg ruimte en mogelijkheden voor ieder zakelijk gezelschap. Of u nou op zoek bent naar een actief personeelsuitje of juist een wat ontspannender activiteit, het kan allemaal op de Utrechtse Heuvelrug. We geven u graag een paar goede suggesties van locaties waar bedrijfsuitjes met overnachtingen worden georganiseerd.

Bedrijfsuitje met overnachting op Landgoed Zonheuvel

Het organiseren van originele teamuitjes met overnachting is onder andere mogelijk bij Landgoed Zonheuvel. Het landgoed is omringd door maar liefst 47 hectare bosgebied. Landgoed Zonheuvel is hierdoor het ideale startpunt voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. 

Landgoed Zonheuvel is makkelijk te bereiken met de auto: de locatie ligt namelijk op slechts 3 minuten rijden vanaf de A12. De duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie beschikt over veel faciliteiten. De specialisten van Landgoed Zonheuvel denken graag met u mee om er een geslaagd bedrijfsuitje van te maken. Tip: ook voor de ultieme vergadering in de natuur is dit de perfecte locatie.

Personeelsuitje met overnachting bij Ernst Sillem Hoeve

Organiseer een gaaf personeelsuitje bij Ernst Sillem Hoeve: een voormalig koetshuis uit 1880, waar grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu samenkomen. Ernst Sillem Hoeve ligt in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van de stad Utrecht.

Op deze sfeervolle locatie is er van alles mogelijk: disc golfen, boogschieten, katapult bouwen, yoga, schapendrijven of ga zelfs met een luchtballon omhoog. Sluit de dag samen met uw collega’s af tijdens een gezellige barbecue. Niets is te gek bij Ernst Sillem Hoeve, dus deel vooral uw ideeën tijdens het organiseren van het bedrijfsuitje met overnachting. Kortom, voor een uniek personeelsuitje met overnachting kunt u bij Ernst Sillem Hoeve terecht.

Oud London

Versterk de teamspirit van uw team tijdens een bedrijfsuitje met overnachting bij Oud London. Oud London is een hotel/restaurant in Zeist met tal van zakelijke mogelijkheden. Een greep uit de mogelijkheden bij Oud London zijn het organiseren van vergaderarrangementen, trainingen, congressen, bedrijfsfeesten en teambuilding activiteiten.

Dineren in het donker, mountainbiken, een solextour, wandelen met ezels, picknicken in het bos, een cocktailworkshop volgen op het zonnige terras: het kan allemaal bij Oud London. Heb je iets anders in gedachten wat niet wordt genoemd op de website? Schroom niet om dit met de evenementorganisatoren te delen, want er is nog veel meer mogelijk! Extra fijn: alle activiteiten worden aangeboden in combinatie met catering en/of vergader- of hotelaccommodatie.

Teambuilding met overnachting

Als u graag actief werkt aan het bouwen en onderhouden van de onderlinge banden tussen collega’s, kunt u ervoor kiezen om een bedrijfsuitje met overnachting te combineren met teambuilding. 

Deelnemen aan teambuilding activiteiten levert verschillende voordelen op voor het team. Zo groeit het vertrouwen in elkaar, bevordert het de samenwerkingen en leert men om beter met elkaar te communiceren. Een bedrijfsuitje met overnachting is het ideale moment om ook tijd te maken voor teambuilding.

Weekend weg met het bedrijf

Wilt u uw collega’s eens flink verrassen? Organiseer dan een weekend weg met het bedrijf. Ga er samen tussenuit en ontdek een nieuwe plek met elkaar. De Heuvelrug beschikt over allerlei geschikte locaties om een weekend weg met het bedrijf te organiseren. Organiseer door het weekend heen leuke activiteiten, maar zorg ook voor genoeg ruimte om zelf dingen te ondernemen. 

Originele bedrijfsuitjes geven de benodigde prikkels en ‘vrije tijd’ geeft uw collega’s de mogelijkheid om na te denken, uit te rusten of om juist met elkaar op te trekken. Na een bedrijfsuitje met overnachting zitten uw collega’s vol met nieuwe inspiratie en kan iedereen er weer met een volle bak motivatie tegenaan.

Ontdek alle zakelijke locaties