Originele bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje is altijd een goed idee! Leer elkaar beter kennen tijdens een teamuitje en bouw aan het onderling vertrouwen, betrokkenheid en loyaliteit. Spring er als werkgever uit door een origineel bedrijfsuitje te organiseren. We geven u graag vijf originele ideeën voor teamuitjes op de Utrechtse Heuvelrug. 

Voordelen unieke bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes kennen verschillende voordelen. Vaak staat teambuilding centraal tijdens bedrijfsuitjes. Door aandacht te besteden aan teambuilding leren medewerkers beter met elkaar te communiceren en meer te vertrouwen op elkaar. Daarnaast groeit de betrokkenheid en loyaliteit van uw medewerkers. Door regelmatig originele bedrijfsuitjes te plannen, profiteren u en uw collega’s van een betere sfeer op de werkvloer. 

Origineel idee voor bedrijfsuitje

Het internet en LinkedIn staat vol over allerlei soorten bedrijfsuitjes, maar wat is nou echt een origineel idee voor een bedrijfsuitje? Tijdens een geslaagd bedrijfsuitje is er ruimte voor plezier en tijd om elkaar beter te leren kennen. Bovendien zorgt een origineel bedrijfsuitje voor een ontspannen sfeer tussen uw collega’s. 

Wat is nou een betere plek voor een origineel bedrijfsuitje dan de Heuvelrug? Activiteiten in een groene omgeving zorgen voor een vermindering van stress en u en uw collega’s worden gestimuleerd om lekker te bewegen. 

Top 5 originele bedrijfsuitjes

De Utrechtse Heuvelrug heeft ontzettend veel te bieden. Om u op ideeën te brengen, stelden we een lijstje op met vijf originele bedrijfsuitjes op de Utrechtse Heuvelrug. 

1. Schaapfulness
Als u op zoek bent naar een écht origineel bedrijfsuitje bent u bij Schaapfulness aan het juiste adres. In een 2 uur durende training leert u met uw team een kleine groep schapen over een parcours te hoeden. Om dit voor elkaar te krijgen staat een optimale samenwerking centraal. Onderweg stellen verschillende hindernissen uw samenwerking op de proef. Met Schaapfulness ontwikkelen jullie waakzaamheid als team. 

U sluit de training af met een spannende teambuilding challenge en een evaluatie van de leermomenten. De herder - trainer Daniël - geeft ook een presentatie van de wijze waarop hij samenwerkt met zijn herdershond.

2. Sportief met collega’s
Na een lange dag focussen, raakt uw hoofd steeds voller en kan het zijn dat uw hoofd op een gegeven moment niet meer zo veel opslaat. Een vol hoofd kan een vervelend gevoel opleveren. Een fysieke activiteit helpt om uw hoofd leeg te maken. Volg bijvoorbeeld met uw team een bootcamples van Kontakt der Kontinenten. De sportles wordt begeleidt door een professionele personal trainer. De personal trainer houdt rekening met wat iedereen kan, zodat iedereen op eigen niveau kan deelnemen. Na de training voelt u zich voldaan en zit u vol met goede energie.

3. Mountainbike avontuur op de Heuvelrug
Tijd voor nog meer sportieve activiteiten! Beleef een avontuurlijk bedrijfsuitje bij MTB Gids Heuvelrug. Een dagdeel krijgen u en uw collega’s een compleet verzorgde mountainbike clinic van professionals. U start de clinic met basischecks en een warming-up. Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan met wat oefeningen met betrekking tot de benodigde vaardigheden. Deze training vindt plaats op de eigen clinic velden van MTB Gids Heuvelrug. Ook heeft MTB Gids Heuvelrug een eigen bos met trainingsparcours zodat u in alle rust en ruimte traint.

Als de basis eenmaal gelegd is, maken u en uw collega’s een tocht over de mooiste trails van het mountainbike routenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug. Ontdek al het moois van de omgeving tijdens dit originele bedrijfsuitje. 

4. Laat u inspireren tijdens een kampvuursessie
Neem de tijd om naar elkaar te luisteren en leer van elkaar tijdens een kampvuursessie bij Kontakt der Kontinenten. Tijdens een kampvuursessie verzamelen en uw collega’s rondom het kampvuur om lessen te delen over een bepaald thema. Dit wordt gedaan in een dialoogvorm. Het uitgangspunt van dit originele bedrijfsuitje is dat iedereen ideeën kan delen en je elkaar inspireert om zo tot nieuwe inzichten te komen. 

Of sluit uw dag af tijdens een kampvuursessie met live-muziek. Zanger en verhalenverteller Jeremy Olivier neemt u en uw collega’s mee naar Afrikaanse sferen. Voer mooie gesprekken rondom het kampvuur en inspireer elkaar tijdens dit originele bedrijfsuitje. 

5. Get creative!
Tijd om de creativiteit de vrije loop te laten bij een ander origineel bedrijfsuitje bij Kontakt der Kontinenten. Verzamel allemaal achter een schildersdoek voor een workshop schilderen. Schilder een portret van elkaar of ga juist aan de slag met een persoonlijk kunstwerk. Bent u benieuwd hoe goed u en uw collega’s op elkaar zijn ingespeeld? Maak dan met elkaar een gezamenlijk schilderij. Wat u ook besluit te creëren: bij alle opties krijgt u allerlei tips en tricks om het tot een groot succes te maken.  

Organiseer zelf een origineel bedrijfsuitje waar uw collega’s nog lang over blijven napraten. Welke is uw favoriet?