Vergaderlocatie Zeist

Als u op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie, dan zit u met een vergaderlocatie in Zeist altijd goed. Zeist ligt in de prachtige groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en herbergt een hoop bijzondere vergaderlocaties; van een prachtig kasteel tot een multifunctioneel conferentiecentrum in het bos. Het voordeel van een vergaderlocatie in Zeist is dat het ook centraal in Nederland ligt, goed bereikbaar is en u bijna altijd gratis kunt parkeren.

Combineer uw vergadering met een heerlijke lunch of diner, activiteit of overnachting. Elke vergaderlocatie in Zeist heeft u meer te bieden.

Bijzondere vergaderlocaties in Zeist

Vergaderen in een prachtig groene omgeving, als dat niet inspireert! Zeist heeft een hoop prachtige locaties die u geheel uit uw dagelijkse sleur halen om zo effectief mogelijk te vergaderen. De vergaderlocaties in Zeist bieden u en uw collega’s dè plek om creativiteit de vrije loop te laten, te luisteren naar elkaars ideeën en om nieuwe inspiratie op te doen. Of het nou een authentiek kasteel wordt, of juist een kleinschalige en moderne vergaderlocatie: beleef een onvergetelijke zakelijke meeting op een van de vergaderlocaties.

Vergaderbreaks

Is de energie verdwenen na een intensieve vergadering? Dan is het tijd om de gedachten even te verzetten met een leuke activiteit. Zeist ligt midden in de natuur en is daardoor uitermate geschikt voor een goede vergaderbreak. Het zorgt ervoor dat iedereen weer gemotiveerd en vol nieuwe energie verder kan met de vergadering. Kom bijvoorbeeld boogschieten bij Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten, speel een Wie is de mol spel bij Oud London of kom schermen bij Antropia.

Slot Zeist

Slot Zeist is eén van de meest unieke vergaderlocaties in Zeist! Laat u inspireren door de authentieke stijlkamers en vorstelijke vertrekken, met uitzicht op de elegante Engelse tuinen. Deze markante vergaderlocatie in Zeist is er een die indruk zal maken op uw gezelschap.

Slot Zeist ligt centraal in het land, naast Utrecht en nabij de A12 en A27. Daarnaast is nabij de locatie voldoende gratis parkeerplek. Deze vergaderlocatie biedt ruimte aan 15 – 150 personen. De ruimtes zijn flexibel in te richten en te combineren, waardoor het geschikt is voor gezelschappen tot 450 personen.

Combineer tijdens uw bijeenkomst de stijlvolle zalen binnen met de sfeervolle tuinen buiten en creëer zo een unieke omgeving voor uw gasten. De tuin biedt ruimte voor meerdere grote tenten en beschikt over een heus amfitheater.

Kasteel Kerckebosch

Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen: dat staat u te wachten wanneer u een bezoek brengt aan de vergaderlocatie in Zeist. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug biedt de locatie een uniek decor voor ieder denkbaar verblijf. 

Kasteel Kerckebosch is een vergaderlocatie in Zeist die jou de mogelijkheid biedt te vergaderen in een comfortabele, klassieke setting, voorzien van moderne vergaderapparatuur en airconditioning. Alle vergaderruimtes hebben natuurlijk daglicht.

U kunt er tevens heerlijke lunchen, diner en zelfs overnachten. Een vergaderlocatie met een volledig en luxe aanbod.

Oud London

Hotel Restaurant Oud London een vergaderlocatie pur sang. Centraal in Midden-Nederland en gelegen in de bossen van Zeist. De plek, de faciliteiten, de omgeving, de sfeer, de service; een ideale vergaderlocatie in Zeist!

De mogelijkheden op deze vergaderlocatie zijn legio. Wanneer u specifieke wensen heeft kunt u deze goed kwijt bij deze locatie. Daarnaast is ook de ligging een prachtige toevoeging aan deze locatie. Tussen de vergaderingen door even een rondje door het bos doet wonderen voor de creativiteit en de concentratie.