Vergaderlocatie in Baarn

Voor vergaderingen met relaties vanuit heel Nederland is Baarn de ideale locatie. Bovendien beloven de vergaderlocaties in Baarn veel goeds voor uw vergadering. Laat u inspireren door de prachtige vergaderruimtes en de groene omgeving. Profiteer van de gelegenheid en maak heerlijke wandelingen over landgoederen en door groene bossen.

Vergaderen in Baarn

Baarn: een dorp dat verrassend veel te bieden heeft. Het dorp, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, heeft veel mogelijkheden op gebied van recreatie, cultuur, actie en avontuur. Ook voor de zakelijke markt heeft Baarn veel te bieden. Dankzij de centrale ligging en de groene omgeving is omgeving Baarn een populaire locatie voor bijzondere vergaderingen en originele bedrijfsuitjes

Vergaderen in Baarn is ideaal voor een gezelschap vanuit het hele land. Door op een centrale plek af te spreken, wordt de reistijd verdeeld en is het voor het hele gezelschap te overzien. Bovendien zit Baarn vol met mogelijkheden. Tijdens de intensieve vergaderingen op adem komen? Stap de deur uit en je bevindt je in een prachtige omgeving. Maak samen een wandeling om daarna weer volop te kunnen knallen!

Vergaderlocatie huren in Baarn

Er zijn mogelijkheden genoeg om een vergaderlocatie te huren in Baarn. Het hangt er maar net vanaf waar u naar op zoek bent. Bent u op zoek naar een kleinschalige vergaderruimte of zoekt u juist een immense vergaderzaal voor een grote groep mensen? De vergaderlocaties in Baarn bieden talloze mogelijkheden. Wij lichten er een aantal voor u uit.

1. Vergaderen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een vergaderlocatie in Baarn, op slechts 15 minuten van Utrecht en Amersfoort ligt de inspirerende evenementenlocatie Kasteel De Hooge Vuursche. Het kasteel ligt op een prachtig landgoed van 19 hectare tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. Uw zintuigen worden op scherp gezet bij de vergaderruimte in Baarn. Deze inspirerende locatie is uitstekend geschikt voor een vergadersessie met uw collega’s. Kasteel de Hooge Vuursche is eigentijds en warm ingericht. 

Is het mooi weer? Maak gebruik van deze gelegenheid en neem plaats op het terras met een uitzicht op de vijver met fontein of het bos. U zult niets anders dan rust en ruimte op deze plek ervaren. De tsjilpende vogels en de voorbijrazende wind werken inspirerend tijdens het vergaderen op deze locatie in Baarn. De centrale ligging maakt het voor iedereen gemakkelijk te bereiken. 

2. Kasteel Groeneveld

Steek uw zakelijke bijeenkomsten in een veilig en groen jasje bij Kasteel Groeneveld. Kasteel Groeneveld is een unieke plek, midden in de natuur, waar u van harte welkom bent voor uw vergadering. Op deze plek ontstaan ideeën en worden relaties verdiept. In groot of klein gezelschap, binnen of in de buitenlucht, eenvoudig of uitgebreid. De mogelijkheden bij deze vergaderlocatie in Baarn zijn legio, de omgeving is inspirerend.

Een voorkeur voor stijlvol klassiek, of liever een moderne omgeving? De ruimtes in Kasteel Groeneveld zijn divers, de mogelijkheden ongekend. Het team van Kasteel Groeneveld denkt graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst.

3. Paleis Soestdijk

Centraal gelegen in Nederland vindt u Paleis Soestdijk. Als u op zoek bent naar een unieke en perfect te bereiken vergaderlocatie in Baarn, bent u hier op de juiste plek. Zodra u één stap zet op het bosrijke landgoed, ervaart u meteen de prachtige natuur, de verfrissende buitenlucht, de rijke historie en de exclusieve locaties. Kies een van de zeven locaties op het bosrijke landgoed van Paleis Soestdijk. 

Verwacht bij deze vergaderlocatie in Baarn een proactief team, duurzame catering en technische ondersteuning van hoge kwaliteit. Maak indruk met een uitnodiging voor Paleis Soestdijk. Al jarenlang is Paleis Soestdijk een bekende naam in binnen- en buitenland.