Buiten vergaderen

Na alle zoom- en teams-vergaderingen mogen we elkaar weer in het echt ontmoeten. En als we het doen, doen we het graag goed. Wat dacht u van buiten vergaderen? De Heuvelrug is de ideale locatie om buiten te vergaderen. Laat u inspireren en kom tot nieuwe inzichten tijdens een effectieve vergadering in de buitenlucht.

Vergaderen in de buitenlucht

Op een mooie zonnige dag in een muffe ruimte zitten vergaderen. Daar maak je toch niemand blij mee? Pak het anders aan en ga eens buiten vergaderen. Vergaderen in de buitenlucht is een van de trends op zakelijk gebied. Stap eens buiten uw fijne en vertrouwde kantoorruimte voor een vernieuwende manier van vergaderen. 

De bosrijke gebieden en unieke vergaderlocaties gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vormen een prachtige combinatie voor een vergadering in de buitenlucht. Laat u inspireren door de prachtige, groene omgeving en bevorder uw creativiteit en concentratievermogen.

Voordelen van buiten vergaderen

Buiten vergaderen kent allerlei voordelen. Weg van de betonnen muren en bekende omgeving zorgt voor nieuwe inzichten. Alleen al om die reden is buiten vergaderen in de natuur een stuk effectiever. Daarnaast heeft de natuur een inspirerend én een stressverminderend effect op de mens. Buiten vergaderen geeft nieuwe prikkels wat vernieuwende gesprekken op kan leveren. 

Wandelen en vergaderen

Hoe fijn is om na een tijdje zittend vergaderd te hebben de benen te strekken en de vergadering wandelend voort te zetten? Uit onderzoek blijkt dat de creatieve input bij wandelen 60% hoger is. Bovendien voelt het minder als een vergadering, waardoor u meer out-of-the-box gaat denken en op andere ideeën komt. Daarnaast is het ook nog eens gezond en leuk om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur.

Of las tussen het vergaderen door juist een pauze in om een wandeling te maken door de natuur samen met uw collega’s. Tijdens deze wandeling kunnen jullie je hoofd leegmaken om daarna weer samen te knallen en tot nieuwe inzichten te komen. 

Organiseer een vergadering in de buitenlucht met uw collega’s en ervaar de veelbelovende voordelen van buiten vergaderen. De perfecte locatie om te vergaderen in de natuur zonder afleidingen is de Heuvelrug. Wij vertellen u precies waar dit kan! 

Unieke vergaderlocaties

De unieke vergaderlocaties op de Heuvelrug zijn bij uitstek geschikt om buiten te vergaderen. De complete organisatie van een vergadering in de buitenlucht wordt uit handen genomen, waardoor u kan focussen op de inhoud van de vergadering.

Buiten vergaderen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Kasteel de Hooge Vuursche leent zich uitstekend om buiten te vergaderen. Bij mooi weer maakt u bij Kasteel de Hooge Vuursche gebruik van het terras met een uitzicht op de vijver met fontein of het bos. U zult niets anders dan rust en ruimte op deze plek ervaren. De tsjilpende vogels en de voorbijrazende wind werken inspirerend tijdens het vergaderen in de buitenlucht.

Uw zintuigen worden op scherp gezet, wat uw concentratievermogen verbetert. Kasteel de Hooge Vuursche verzorgt alle benodigdheden die u gewend bent van een vergaderzaal. Mocht het onverhoopt toch minder goed weer zijn, dan is er een zaal voor u gereed.

Vergaderen in de buitenlucht bij Antropia

Op Landgoed de Reehorst vindt u Cultuur- & Congrescentrum Antropia. Het landgoed biedt u de mogelijkheid om in alle rust buiten te vergaderen, op het landgoedterras of tussen de bomen. De gastvrije medewerkers van Antropia leiden uw vergadering in goede banen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het Cultuur- & Congrescentrum: de locatie beschikt over verschillende certificaten en keurmerken. U krijgt zelfs de mogelijkheid om CO2 neutraal te vergaderen. Combineer het buiten vergaderen met een overheerlijke lunch uit biologische keuken, met dagverse lokale producten voorzien van 100% EKO keurmerk.

Zowel met met trein als met de auto bereikt u Landgoed de Reehorst makkelijk. Antropia ligt namelijk pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Blijkt het toch slecht weer te worden waardoor buiten vergaderen niet door kan gaan? Antropia beschikt over een een diversiteit aan zalen voor groepen van 2 tot 300 personen. 

Unieke vergaderlocatie Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten is gelegen op een groot eigen bosterrein. Naast drie conferentiezalen en 25 vergaderzalen in twee historische panden, kun je ook gebruik maken van het buitenterrein. 

De locatie is omringd door bos, wandelpaden en tuinen. De frisse boslucht en groene omgeving zorgen voor ontspanning en inspiratie. Wilt u uw vergadering in de buitenlucht combineren met een teambuilding activiteit? Het uitgestrekte evenementenveld leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld boogschieten en schapen drijven.

Verras uw collega’s met een werelds culinaire invulling, passend bij het programma én bij de wensen van uw collega’s. Kies bijvoorbeeld voor een picknick in het bos, een barbecue of een luxe driegangendiner.