Eric Achterberg van The Maxx

7200 m² aan avontuur, ontspanning en teambuilding: dat is The Maxx Veenendaal. Maar liefst 90 medewerkers zorgen ervoor dat jouw teamuitje één groot succes wordt. Of jullie nou gaan karten, lasergamen, escapen, glowgolfen of simracen: het kan allemaal gecombineerd worden bij The Maxx Veenendaal. Wist je dat je sinds kort ook kan hyperbowlen? Eric Achterberg, eigenaar van The Maxx, vertelt ons er alles over.

Wat is er te doen bij The Maxx Veenendaal?
Iedereen is welkom bij The Maxx: kinderen, volwassenen, bedrijven, noem maar op. Organiseer je een uitje met collega’s? “Bij The Maxx regelen we jouw bedrijfsuitje van A tot Z", vertelt Eric. “Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven wat jullie graag willen doen.” Handig, toch?

Bij The Maxx is veel mogelijk. Een aantal heats karten en daarna de hersenen laten kraken om op tijd uit een Escape Room te ontsnappen? Check. De ene helft van de groep simracen, de andere helft hyperbowlen, dit afwisselen en elkaar daarna weer tegenkomen bij de borrel? Check. De hele Maxx afhuren en een professionele presentator uitnodigen? Check. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom: niks is te gek en álles kan geregeld worden. Nou ja, bijna alles dan. Héél veel in ieder geval.         

Eric vertelt verder: “Omdat er zo veel te doen is, is The Maxx Veenendaal de ideale plek voor een bedrijfsuitje.” Er is voor elk wat wils. De avonturiers kunnen los gaan en ook voor mensen die graag de kalmere activiteiten opzoeken is er van alles te doen. En het fijne is: je werkt ook nog eens aan de teamspirit. Werk samen in één van de vele escaperooms of strijd juist tegen elkaar tijdens het lasergamen.

Terug in de tijd
Het is al snel duidelijk: The Maxx is een plek met talrijke mogelijkheden. Maar waar begon het allemaal? We gaan even terug in de tijd. “In 2016 begon het verhaal van The Maxx. In december van dat jaar opende The Maxx zijn deuren. Een groot pand langs de A12, met ontzettend veel potentie.” 

De laatste jaren is The Maxx Veenendaal gegroeid als kool. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Het is niemand ontgaan en voor veel bedrijven een zwart gat: de coronacrisis. Ook voor The Maxx Veenendaal was het niet makkelijk. 

“Het was soms puzzelen. Mochten de deuren nou wel open of juist niet? Lange tijd bleven we dicht.” Maar één ding was zeker: ze gingen niet bij de pakken neerzitten. “Wij hebben deze tijd beetje bij beetje The Maxx mooier gemaakt. We knapten bijvoorbeeld de kartbaan op en schilderden opnieuw de muren”, vertelt Eric. “Iemand anders ging aan de slag met het optimaliseren van de website. Ook organiseerden we in deze tijd online quizzen voor bedrijven en particulieren.”

Continu in ontwikkeling
The Maxx Veenendaal is continu in ontwikkeling. Waar ze nu mee bezig zijn? Met zonnepanelen. Het plan is om in 2024 ruim 300 zonnepanelen op het dak te hebben liggen. Ja, echt! 

Onlangs heeft The Maxx zijn eigen bowlingcentrum geopend in het voormalige Trampoline Park. En niet zomaar eentje, maar een centrum waar je u tegen zegt. Binnen vind je maar liefst 14 banen. “Naast klassiek bowlen kun je er ook hyperbowlen. Hyperbowlen is een interactieve variant op het klassieke bowlen. Je kunt het zien als een soort videogame op een bowlingbaan.”

“De lokale bouwbedrijven die in 2016 werkten aan de bouw van The Maxx, hebben hier nu eveneens hun steentje bijgedragen", vertelt Eric. En als we het dan toch over lokaal hebben: het overheerlijke ijs in het restaurant komt van een van de lekkerste lokale ijswinkels. 

“Daarnaast hebben we de restaurantindeling onlangs aangepast om nóg meer mensen te kunnen ontvangen.” Kortom: er gebeurt veel bij The Maxx. 

Mensen komen terug bij The Maxx
Mensen komen graag terug bij The Maxx. Eric vertelt: “Eén bedrijf komt voor de derde keer terug om hun jaarlijkse borrel bij The Maxx te organiseren. Ook zie je vaak gasten terug, die eerder met een bedrijfsuitje of kinderfeestje hier zijn geweest, met hun gezin of vrienden.” Zo zijn er nog wel tientallen vergelijkbare verhalen. 

Benieuwd naar The Maxx? Snappen we! Zeven dagen per week staan de medewerkers voor jou en jouw gezelschap klaar. Je vindt het activiteitencentrum pal naast de A12, waar je gratis parkeert. Ideaal!